Huomionosoitukset

Turun KY palkitsee vuosittain ansioituneita jäseniään erilaisin huomionosoituksin. Kaikki huomionosoitukset jaetaan vuosijuhlaviikolla tai vuosijuhlissa.

Hopeinen ansiomerkki on hopeinen yhdistyksen tunnus. Huomionosoitustoimikunta voi myöntää hopeisen ansiomerkin yhdistystoiminnassa ansiotuneelle nykyiselle tai entiselle yhdistyksen jäsenelle

Kultainen ansiomerkki on kullattu yhdistyksen tunnus. Huomionosoitustoimikunta voi myöntää hopeisen ansiomerkin yhdistystoiminnassa ansiotuneelle nykyiselle tai entiselle yhdistyksen jäsenelle.

Kunnianauha on yhdistyksen väreissä oleva leveä nauha. Yhdistyksen kokous voi huomionosoitustoimikunnan esityksestä myöntää kunnianauhan ansioituneelle henkilölle. Kunnianauhan saaneista voi tulla yhdistyksen kunniajäseniä.

Kultainen kunniamerkki on kullattu, ansiomerkkiä suurempi yhdistyksen tunnus. Yhdistyksen kokous voi huomionosoitustoimikunnan esityksestä myöntää kultaisen kunniamerkin kunnianauhan saaneelle yhdistyksen kunniajäsenelle erityisistä ansioista.

Maija Grundström -mitali on pronssiin valettu kohokuviomitali. Numeroituja mitaleita on valmistettu kolmenkymmenenviiden kappaleen sarja. Maija Grundström -mitalin myöntää yhdistyksen kokous huomionosoitustoimikunnan esityksestä kultaisen kunniamerkin saaneelle kunniajäsenelle. Mitali myönnetään erityisen suurista ansioista Turun KY:n kehittämisessä.

Yhdistyksen standaari on silkistä valmistettu pienoislippu, johon on kirjailtu yhdistyksen tunnus. Standaarin jalustaan kiinnitetään saajansa nimellä varustettu laatta. Hallitus tai huomionosoitustoimikunta voi myöntää standaarin huomionosoituksena yhteisölle tai yksityiselle henkilölle.

Kultainen taskumatti on yhdistyksen tunnuksella varustettu kullattu taskumatti. Huomionosoitustoimikunta voi myöntää kultaisen taskumatin yhdistystoiminnassa ansioituneelle yhdistyksen jäsenelle