Aktiiva

Aktiiva ry on Laskentatoimen ja rahoituksen sekä Yritysjuridiikan ainejärjestö.

Aktiivan toiminnan ydinalueen muodostavat LR- ja YJ-opiskelijoiden etujen ajaminen sekä kontaktien luominen yrityksiin ja opiskelijoiden tutustuttaminen yritysmaailmaan. Opiskelijoiden etujen ajamisesta vastaavat ensisijaisesti opintovastaavat, joita Aktiivalla on kaksi kappaletta, toinen Laskentatoimen ja rahoituksen- ja toinen Yritysjuridiikan aineelle.

Yritysexcujen järjestäminen on Aktiivan toiminnan näkyvin osa. Aktiiva järjestää vuosittain suuren määrän vierailuja eri yrityksiin ja onkin yksi aktiivisimmista ainejärjestöistä tällä saralla. Toiset excuista ovat lyhyitä yhden firman iltaexcuja, toiset  taas päiväexcuja, joilla vieraillaan useammassa yrityksessa. Aktiiva pyrkii myös vuosittain järjestämään yhden isomman excursion ulkomaille.

Aktiivan toiminta on avointa kaikille kauppakorkean opiskelijoille ikään, sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen tai pääaineeseen katsomatta. Ilmoittaudu Aktiivan sähköpostilistalle ja tule ottamaan osaa hauskoihin ja äärimmäisen mielenkiintoisiin tapahtumiin!

Hallitus

Puheenjohtaja: Rami Merioksa
Rahastonhoitaja: Johanna Malin
Tiedottaja: Oona Aaltonen
Opintovastaava (LR & YJ): Essi Aholainen
Excursiovastaava: Jere Laine
Yrityssuhdevastaava: Siiri Salo