KY-Perestroika

Venäjän kielen, kaupan ja kulttuurin ainejärjestö Perestroika

Perestroika yhdistää kaikkia Turun kauppakorkeakoulun venäjän kielestä, kulttuurista ja kaupasta kiinnostuneita opiskelijoita. Toimintaamme kuuluu tarjota TuKYn jäsenistölle kosketusta venäläiseen kulttuuriin erilaisten tapahtumien merkeissä sekä samalla vaikuttaa kielen opetuksen tasoon.

Vuoden 2016 aikana Perestroikan on voinut löytää esimerkiksi kokkailemasta venäläistä ruokaa Parkilla, järjestämästä vodkatastingiä ja Kaupunkisuunnistuksesta. Edellisinä lukuvuosina olemme käyneet myös ekskursioilla Moskovassa ja Pietarissa. Vuosi 2017 ei tule tekemään tähän poikkeusta, sillä visiitti naapurimme mahtipontiseen suurkaupunkiin Pietariin on jo kaikin puolin työn alla. Huhu kulkee, että näitä reissuja ei kannata jättää väliin!

Uusi hallitus aloitti pesteissään joulukuussa 2016. Intoa ja ideoita puhkuen otamme enemmän kuin mielellämme vastaan myös yleisön palautteen ja toiveet tulevalle toiminnallemme. Hallituksen tavoitat parhaitan osoitteesta ky-perestroika-hallitus@utu.fi. Liitythän myös sähköpostilistallemme, jos et ole sitä vielä tehnyt, ky-perestroika@utu.fi!

img-20160410-wa0010

Excuilijat Pietarissa limusiiniajelulla 2016.

Hallitus

Puheenjohtaja: Julia Fesiuk
Varapuheenjohtaja: Henri Saloranta
Rahastonhoitaja: Anna Lento
Sihteeri / Tiedottaja: Patricia Parviainen
Excursiovastaava: Nikita Räikkönen
Ulkoasiain- ja yrityssuhdevastaava: Mathilda Honkanen
Koulutuspoliittinen vastaava: Eino Tirronen

Yhteystiedot: Julia Fesiuk, julafe@utu.fi