Cantus Mercurialis

Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan kuoro

CM aloittaa kevätkauden 2017 maanantaina 9.1. klo 18.00. Tällöin ja 23.1. otamme uusia laulajia riveihimme. Jos et kuitenkaan näihin ehdi, laita rohkeasti sähköpostia jollekin hallituslaiselle (yhteystiedot alla). Uusien laulajien äänialat kuuntelee taiteellinen johtajamme Pekka Nebelung harjoitusten alussa.

Cantus Mercurialiksen perustivat Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan jäsenet vuonna 1982. Nykyään kuorossamme laulaa kyltereiden lisäksi ylioppilaita myös muista Turun yliopiston tiedekunnista. Hiljattain valmistuneitakaan emme potki pois. Tyypillinen esiintymisvahvuutemme on 25 laulajaa. Kuoroamme johti reilut 30 vuotta ammattitaidolla ja rennolla otteella FM Hannu Wuorela. Syksystä 2013 alkaen taiteellisena johtajana toimii Pekka Nebelung. Kauden 2015-2016 harjoittelimme Riku Laurikan johdolla.

Harjoittelun ja vapaa-ajan huvin lisäksi kuoron toimintaan kuuluu tiivinä osana konserttimatkat (tai miksei muutkin matkat!). Matkoja on tehty viime vuosina Ruotsiin, Viroon, Venäjälle, Saksaan ja vuonna 2007 myös Floridan aurinkoon. Keväällä 2014 matkasimme Viron Tarttoon pohjoismaisten opiskelijakuorojen tapaamiseen NSSS:ään.

Kuoro etsii aina uusia laulajia ja uudet otetaan nopeasti mukaan sekä varsinaiseen että vapaa-ajan kuorotoimintaan. Haluaisitko sinä laulaa hyvässä seurassa rennoissa meiningeissä? Liity siinä tapauksessa Cantus Mercurialikseen! Mukaan tuleminen ei vaadi aiempaa kokemusta kuorolaulusta, muuta musiikillista koulutusta tai taustaa. Sen sijaan odotamme sinulta halua laulaa ja tuhlata aikaa hyvässä porukassa ja hyvässä hengessä!

Kuoro harjoittelee aina maanantaisin kello 18.00-20.30 Turun kauppakorkeakoulun Mercator-kahvilan viereisellä flyygelillä.

Mukaan voi tulla kuka vaan, iästä sekä kokemuksesta ja koulutuksesta riippumatta.

Lisätietoja voit etsiä nettisivuiltamme tai kysellä sähköpostilla puheenjohtajaltamme. Hyvän kuvan 30 vuoden aikana harjoitellusta ja esitetystä musiikista saa juhlakonserttitaltioinnistamme, joka on kuunneltavissa Soundcloudissa!

Hallitus

Puheenjohtaja Anni Hakanen
Varapuheenjohtaja Laura Miettinen
Rahastonhoitaja Timo Palmuaro

Muut varsinaiset jäsenet:
Jasmine Hietala (sihteeri, keikka- ja tapahtumavastaava)
Minna Uusivirta (markkinointi ja viestintä)
Noora Niemi (markkinointi ja viestintä)
Tiia Tiistola (webmaster)
Saara-Maria Kulmala (käyttöomaisuusvastaava)

Varajäsenet:
Heidi Sarmas
Katariina Varjonen

Yhteystiedot:

Anni Hakanen
puheenjohtaja@cantusmercurialis.fi