NESU-TuKY

Tsi-tsi tsi-tsi tsi-tsi.. Helan går!

Mitä opiskeluelämä voi tarjota sinulle tavallisten bileiden lisäksi?

NESU (Nordiska Ekonomie Studerandes Union) on Pohjoismaissa ja Tallinnassa toimiva kyltereitä yhdistävä järjestö. Sen ensisijainen tarkoitus on saattaa eri maiden ja kaupunkien kauppatieteiden opiskelijoita yhteen erilaisten tapahtumien merkeissä. Suomen jokaisessa kylterikaupungissa on oma NESU-järjestönsä: Turussa NESU-TuKY.

NESU-TuKY on yksi aktiivisimpia NESU-järjestöjä. Järjestämme vuosittain useita akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä – joista mainittakoon muun muassa alkusyksystä järjestettävät Harkkasitsit, heinäkuun Ruissitsit sekä joulukuun Pikkumustat Pikkujoulusitsit. Lisäksi järjestämme NESU-risteilyn, Pläjäyksen, Patu-sitsit yhteistyössä Turun Seudun Ekonomien kanssa, reissuja ulkopaikkakunnille ja paljon muuta. Varmaa on se, että aika ei tosiaankaan käy pitkäksi ja tekemistä riittää!

 

 

NESUn hienoimpia puolia on ehdottomasti sen tiivis yhteydenpito muiden Pohjoismaiden ja Suomen kylterikaupunkeihin. Tärkeimpänä tapahtumana on puolivuosittain järjestettävä NESU Conference – tuttavallisemmin semma. Tapahtuma kerää joka syksy ja kevät kauppatieteiden opiskelijat viikoksi yhteen eri tutustumaan ja keskustelemaan eri aihepiireistä. Mainittakoon Reykjavíkin semma syksyllä 2014, jossa teemana oli “International Image” ja Turun seminaari keväällä 2015, jolloin teemana oli “Professional Event Management”. Seuraava seminaari järjestetään kevällä 2016 Jyväskylässä, jolloin teemana on pelibisnes. Muita isompia tapahtumia ovat keväisin järjestettävä NESU-Dagen sekä kesäisin järjestettävä NESU-Finlandin Kesämöksä. Lisätietoa muiden paikkakuntien sekä NESU-Finlandin toiminnasta ja tapahtumista kannattaa käydä lukemassa osoitteesta http://www.nesu.net.

NESUn kautta pääset siis verkostoitumaan, sitsaamaan, juhlimaan ja matkustamaan muillekin paikkakunnille. Voimmekin luvata huikeita roadtrippejä halki Suomen, legendaarisia juhlia eri kaupunkien NESUlaisten kanssa, eeppisiä sitsejä ja loputtomasti mahtavia muistoja… Nopeasti huomaatkin saaneesi suuren joukon uusia, elinikäisiä ystäviä myös Turun ulkopuolella opiskelevista kauppatieteilijöistä!

Lähde ennakkoluulottomasti mukaan NESUn toimintaan, takaamme sinulle tapahtumarikkaan ja huippuhauskan opiskeluajan!

Hallitus 2017

Puheenjohtaja: Iines Pusa

Varapuheenjohtaja/Yrityssuhdevastaava: Atte Mäkinen

Rahastonhoitaja/Sihteeri: Sofia Utriainen

Tiedottaja: Sandra Saranpää

AD: Timi Lantela

Sitsivastaavat: Heidi Kaasalainen ja Saara Sahinoja

Vanhat hallitukset

 

 

iines

 

Iines Pusa

Turun KY:n NESU-vastaava

nesu-pj@tuky.fi