Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö Turun kauppakorkeakoulussa

 

 

JuliaFesiukKasvokuva Julia Fesiuk

Kylteriyhdyshenkilö

julia.fesiuk@ekonomit.fi

040 9130698

 

Opiskelijajäsenyys

Jäsenyytesi alkaa, kun liityt omaan opiskelijayhdistykseesi ja Suomen Ekonomeihin. Suomen Ekonomien jäsenyys on ilmainen. Liittyessäsi Suomen Ekonomit veloittaa TuKy ry:n jäsenmaksun ja tilittää sen eteenpäin yhdistyksellesi. Liity tästä.

Suomen Ekonomien opiskelijajäseniksi voivat liittyä ainoastaan suomalaista kauppatieteellistä yliopistotutkintoa suorittavat opiskelijat.

Ota osaa oman yliopistosi Suomen Ekonomien työelämäkurssille (TEV1) ja opi lisää työelämään liittyvistä teemoista!

Optiojäsenyys

Syksyllä 2011 ja sen jälkeen Suomen Ekonomeihin liittyneet opiskelijat ovat automaattisesti optiojäseniä.

Kun liityt optiojäseneksi, jäsenyytesi ei katkea opintojesi päätyttyä ja saat kahdelta ensimmäiseltä ekonomijäsenvuodelta 50 % alennuksen. Optiojäseneksi voit liittyä Suomen Ekonomien nettisivujen kautta päivittämällä omat yhteystietosi jäsenpalvelu-osiossa. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi (löytyy Ekonomi-lehden takasivulta tai kysy kylliltäsi). Salasanasi on sosiaaliturvatunnuksen loppuosa.

Ekonomijäsenyys

Suomen Ekonomien opiskelijajäsenyys katkeaa valmistumishetkellä, ellet ole ilmoittautunut optiojäseneksi opiskeluaikanasi. Vastavalmistuneena sinun tulee liittyä Suomen Ekonomien ekonomijäseneksi. Samalla valitset oman ekonomiyhdistyksesi.

Mitä hyödyn jäsenyydestä

Kauppalehti sekä Ekonomi-lehti.

Palkkaneuvonta auttaa oikean palkkatason määrittämisessä töitä hakiessa. Kesätyöpalkka-, gradupalkkio- ja vastavalmistuneen palkkasuositukset löydät Suomen Ekonomien nettisivuilta.

Uraneuvonta ja -valmennus. Saat esimerkiksi henkilökohtaista palautetta esimerkiksi cv:stäsi tai työhakemuksestasi, haastattelusparrausta työhaastattelua varten, laadukkaita webinaareja työnhausta sekä voit osallistua mentorointiin.

Lakipalveluissa voit tarkistuttaa työsopimuksesi ennen allekirjoittamista, kysyä apua sopimusneuvotteluun, sekä saat lisätietoa alasi työehtosopimuksista.

IAET-työttömyysvakuutuskassa: Voit kuulua työttömyyskassaan Suomen Ekonomien kautta jo opiskeluaikanasi. Voit saada ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa valmistuttuasi, jos et löydäkään heti valmistumisen jälkeen työpaikkaa. Voit kerätä työttömyyspäivärahaan oikeuttavat 26 työssäoloviikkoa kesä- tai osa-aikatöillä. Lisää aiheesta osoitteesta www.iaet.fi tai kylliltä.

Kylterien ja ekonomien yhteisö

Yhteensä yli 50 000 jäsentä muodostavat 14 opiskelijayhteisöä ja 25 ekonomiyhdistystä.

Suomen Ekonomit järjestää vuosittain tammikuussa Kylteripäivät, joihin osallistuu noin 500 kylteriä. Lisää tietoa tapahtumasta.

Ajantasaisimmat tiedot löydät osoitteesta ekonomit.fi