Toimihenkilöt

 

Toiminnanjohtaja

Toiminnanjohtaja on yksi Turun KY:n palkkaamista toimihenkilöistä. Toiminnanjohtaja päivystää toimistolla, vastaa TuKYn päivittäisistä asioista, auttaa  jäseniä TuKYyn liittyvissä asioissa ja toimii hallituksen apuna. Häneltä voit muun muassa vuokrata lokeroita kauppakorkean käytäviltä ja hakea jäsentarrasi. Toiminnanjohtajan tavoitat toimistolta päivystysaikoina!

meeri Meeri Hannula

Toiminnanjohtaja

02 3339703

toiminnanjohtaja@tuky.fi

 

 

Talouspäällikkö

Talouspäällikkö on palkattu toimihenkilö, joka vastaa Turun KY:n päivittäisestä talouden hoidosta ja toimii taloustoimikunnan sihteerinä.

Mikko_nettiin Mikko Sjöblom

Talouspäällikkö

044 3778000

talouspaallikko@tuky.fi

 

 

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö on palkattu toimihenkilö, joka koordinoi Turun KY:n yrityssuhteita ja johtaa yrityssuhdetiimiä COREa. Häneltä voit tiedustella TuKYn yrityksille ja yhteisöille tarjoamia opiskelijayhteistyömahdollisuuksia.

linda Linda Martin

Myyntipäällikkö

040 519 0241

myyntipaallikko@tuky.fi

 

 

Baarimestari

Baarimestari vastaa KY-Clubin eli Montun baarin toiminnasta yhdessä kuntamestarin kanssa. Baarimestari valvoo Montun juhlien järjestämistä ja hoitaa muun muassa KY-Clubin myyntitilaukset ja myyntitilitykset.

hanna2 Hanna Rintala
Baarimestari040 8377411baarimestari@tuky.fi

 

 

Webmaster

Webmaster suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää yhdistyksen www-sivuja. Yhteistyössä TuKYn viestintävastaavan kanssa hän pitää huolta siitä, että sivut ovat ajan tasalla.

moisio2 Lauri Moisio

Webmaster

webmaster@tuky.fi