Meistä

TuKY-logo-ffd700 pieni

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry (Turun KY) on Turun kauppakorkeakoulussa opiskelevien kauppatieteilijöiden yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Turun kauppakorkeakoulun kyltereiden yhdyssiteenä, valvoa heidän etujaan kauppakorkeakoulussa ja ylioppilaskunnassa sekä tarjota unohtumatonta ja värikästä opiskelijaelämää. Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry on perustettu jatkamaan Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan toimintaa ja perinteitä Turun kauppakorkeakoulun ja Turun yliopiston yhdistyttyä vuoden 2010 alussa. Yhdistymisen jälkeen Turun KY on jatkanut edelleen yhtenä Turun aktiivisimmista ja suurimmista opiskelijajärjestöistä.

Turun KY on rekisteröity yhdistys ja sen ylintä päätösvaltaa käyttävät jäsenet yhdistyksen kokouksissa, joita pidetään sääntömääräisesti syksyllä ja keväällä, sekä aina tarpeen vaatiessa. Yhdistyksen syyskokouksessa marraskuussa valitaan vuosittain Turun KY:n hallitus, joka vastaa yhdistyksen toiminnasta. Hallituksen apuna toimivat palkatut toimihenkilöt: toiminnanjohtaja, talouspäällikkö ja myyntipäällikkö, sekä useat luottamustoimihenkilöt.

Turun KY:n toiminta

 

Turun KY:n monipuolista toimintaa järjestävät pääosin jaostot sekä Turun KY:n yhteydessä toimivat toimijaryhmät, luottamushenkilöiden ja muiden aktiivisten TuKYläisten avustamana. Ulkkis, NESU, Kulttis, KY-Sport, Edunvalvontajaosto ja CIA järjestävät monipuolista toimintaa jokaiseen makuun. TuKYn sekä sen jaostojen ja toimijaryhmien toimintaan ovat kaikki tervetulleita.

Jaostot ovat osa Turun KY:tä ja jaostojen puheenjohtajat ovat TuKYn hallituksen jäseniä. Toimijaryhmät ovat erilaisia aine- ja harrastejärjestöjä, jotka ovat itsenäisiä rekisteröityjä yhdistyksiä ja päättäneet liittyä TuKYn toimijaryhmärekisteriin. TuKYn toimintaan osallistuu aktiivisesti jaostojen ja toimijaryhmien kautta satoja kyltereitä vuosittain.

Liittyminen Turun KY:n jäseneksi

 

Vain Turun KY:n jäsenet pääsevät nauttimaan yhdistyksen tarjoamista palveluista, eduista ja toiminnasta. Yhdistyksen jäsenenä saat myös alennusta Turun KY:n järjestämistä tapahtumista ja oikeuden hankkia Turun KY:n siniset haalarit. Turun KY valvoo etujasi korkeakoulussamme esimerkiksi vaikuttamalla aktiivisesti opetustarjontaan ja edustamalla opiskelijoita Turun kauppakorkeakoulun ylimmissäkin elimissä.

Voit liittyä Turun KY:n jäseneksi Suomen Ekonomien kautta. Liittyminen maksaa 40 euroa ja jäsenyys on voimassa koko opiskeluaikasi!